Hava Kargo Paneli

Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından düzenlenen Hava Kargo Paneli, 10 Nisan 2018 günü Mühendislik Fakültesi 1020 No.lu Salonda gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Savaş Mutlu'nun yaptığı panele, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Genel Müdürü Cavit Uğur, Turkish Cargo Kargo Satış Başkan Yardımcısı (Türkiye) Ömer Faruk Kılıç, MNG Havayolları Planlama ve Koordinasyon Başkanı Atilla Arıkan ve MNG Havayolları İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sinem Akkaya Güleryüz katıldılar.

Katılımcılar panelde hava kargo konusunda uygulamaya yönelik çok değerli bilgiler sundular. Paneli ilgi ile izleyen  öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz, ayrıca hava kargo konusunda merak ettikleri konularda da soruları ile katılımcılardan ilave bilgi alma fırsatını elde ettiler.